Premte, 06 Shkurt 2015
Zgjidhni të ardhmen tuaj Me EBLA ju mund të flisni çdo gjuhë të botës Zgjidhni Universitetin tuaj në çdo cep të globit Përmes trajnimeve profesionale ne rrisim kapacitetet tuaja

Zgjidhni të ardhmen tuaj

Zgjidhni të ardhmen tuaj

Me EBLA ju mund të flisni çdo gjuhë të botës

Zgjidhni Universitetin tuaj në çdo cep të globit

Përmes trajnimeve profesionale ne rrisim kapacitetet tuaja

Studime para-universitare dhe universitare

Studime para-universitare dhe universitare

Nëpërmjet partnerëve  te saj shpërndarë  në të gjithë  botën  EBLA iu mundëson aplikantëve  mundësi   të shkëqyera studimi  në programe të ndryshme.   Programe Para-Universitare:  1-GCSE   Programi GCSE është i hartuar për studentët që kanë përfunduar klasën e nëntë.  Studentët mund ta ndjekin këtë program në një ose dy vjet duke...

Studime pas-universitare

Studime pas-universitare

 1-Pre-Master    Programi pre-master është një program që përgatit studentët për Studimet Master. Studentët mund të zgjedhin të ndjekin një program pre-master nëse:   • Kanë përfunduar studimet universitare;   • Dëshirojnë të kryejnë studimet e nivelit master në një nga universitetet më të mira të Mbretërisë së Bashkuar ose në vende të...

Kurse të niveleve të ndryshme

Kurse të niveleve të ndryshme

Educational Business Links Albania ofron një gamë të gjerë programesh për mësimin e gjuhës angleze në përputhje me nivelin dhe kërkesat e çdo studenti.  Programet tona akademike të gjuhës angleze ndahen në dy kategori: për fëmijë dhe të rritur.  Cikli i metodave gjuhësore “Spark”, një botim i shtëpisë botuese britanike...

Përgatitje IELTS/TOEFL

Përgatitje IELTS/TOEFL

Përgatitja për provimin e IELTS dhe TOEFL.   IELTS dhe TOEFL janë provime ndërkombëtarë të cilët njihen nga mijëra universitete, shkolla, kolegje, agjensi, kompani dhe punëdhënës anembanë botës.  Ato synojnë të testojnë aftësitë gjuhësore në një ambjent akademik, duke u fokusuar në katër aftësi (të lexuar, të dëgjuar, të shkruar dhe...

Trajnime brenda vendit

Trajnime brenda vendit

Educational Business Links Albania ofron një gamë të gjerë trajnimesh për organizata industriale dhe tregtare, si edhe për individë të cilët kërkojnë një përgatitje në një fushë të caktuar. Trajnimet ofrohen në anglisht, në mënyrë që stafi të fitojë aftësinë dhe sigurinë e komunikimit në një nivel ndërkombëtar. Disa programe mund të...

Trajnime jashtë vendit

Trajnime jashtë vendit

Educational Business Links Albania fal eksperincës dhe bashkëpunimit shumë vjeçarë me partnerët e saj ndërkombëtarë iu ofron organizatave dhe kompanive,  të cilat operojnë në Shqipëri, mundësi për trajnime jashtë vendit.   Disa nga trajnimet më të njohura që zhvillohen nga partnerët tanë janë në:   • Financë • Kontabilitet • Biznes • Marketing • Turizëm   Duke ndjekur një program profesional do të thotë se pjesmarrësit  do...

Aktivitete në vazhdim ...

Aktivitete promocionale

Aktivitete promocionale me partnerët tanë...

«
»

Aktivitetet që janë kryer

Trajnimi i Stafit Akademik

Ekipi Akademik dhe Administrativë   Mirëserdhët në...

Pjesëmarrje në:

Educational Business Links Albania është anëtare...

Aktivitete promocionale

Gjatë viteve të fundit EBLA...

«
»
Apliko online

Apliko online

Educational Business Links iu ofron mundësinë për...

Galeria Foto&Video

Galeria Foto Video

Galeria e EBLA-s, Foto, Video, etj...                              ...

Arritje të EBLA-s

Arritje të EBLA-s

Histori suksesi të EBLA-s       ...